Budakalászi hírek, Pilis Hírek, Sport

Szorítson a budakalászi kézisekért és a női kézilabda válogatottért az Audi Arénában

Mint ismeretes a Budakalász első osztályú kézilabdacsapata bravúros teljesítménnyel jutott a Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjébe. A klub vezetősége minden szurkoló és érdeklődő számára lehetőséget biztosít arra, hogy élőben láthassák kedvenceiket az áprilisi négyes fináléban.

A Budakalászi Kézilabda Zrt. vezetősége saját közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy 2022. április 23-24-én kerül megrendezésre a Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyes döntője az Audi Arénában, Győrben. A csapat vezetősége örömmel tájékoztatott minden érdeklődőt és szurkolót arról, hogy lehetőségük van előzetes jegyvásárlásra, hogy együtt, egy szektorban buzdíthassák a csapatukat, a Budakalászt.

A megvásárolt jegy a Magyar Kupa négyes döntő mindkét napjára és a Magyarország – Szlovákia női Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre is érvényes, amelyet vasárnap a bronzmérkőzés és a döntő előtt rendeznek meg. A jegy ára 10.000 forint.

Hozzátették még, hogy amennyiben igény van rá, buszos utazást is tudnak biztosítani, amelynek díja szintén 10.000 forint.

Kérték azokat, akik igényt tartanak a vásárlásra, hogy vasárnap éjfélig regisztráljanak az alábbi e-mail címen: perenyiz@bkzrt.hu A regisztrációban kérik, hogy jelezzék a jegyek számát, illetve a buszigényt is!

A szervezők azt várják ettől az akciótól, hogy minél többen buzdíthassák a budakalászi együttest Győrben, a négyes Magyar Kupa Döntőben.

Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt. Facebook oldala

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?