Kultúra, Pilis Hírek, Ürömi hírek

Puccini Ürömre látogat

Hirdetés

Közös hangverseny keretében szeptember 3-án Matuz Gergely és a Marcato együttes kamarazenekari átdolgozásában Puccini Turandot című operájának első felvonását hozza a nagyérdemű közönség elé.

Az ürömi Kossuth Lajos Közösségi Házban a Köszönjük Magyarország! program támogatásával valósul meg a komolyzenei koncert, amely a méltán híres opera első felvonását közösen hangszereli a közönségnek. Az előadás szeptember 3-án 19 órakor kezdődik majd, a részvétel pedig ingyenes mindenki számára.

Munkalehetőség az előadóművészeknek, művészeti élmény a kényszerűen nélkülöző közösségeknek

A Köszönjük, Magyarország! program célja, hogy a pandémiás időszak elmúltával a hivatásos előadóművészek továbbra is aktív szereplői maradhassanak a kulturális életnek. Továbbá, hogy a program keretében megvalósuló produkciók által az újrainduló kulturális élet országszerte gyarapodhasson. A közönség pedig a tehetséges fiatal előadóművészekkel, illetve az ország neves előadóival egyaránt ingyenes feltételek mellett találkozhasson. A program első része sikeresnek bizonyult, a tavaly nyári időszakban olyan kistelepülésekre is minőségi kulturális produkciók juthattak el, amilyenre korábban nem volt példa.

ÉRDEKELHET:  Sportfejlesztés állami segítséggel Piliscsabán

A művészet a “pandémiás” időszak utáni élet újraindításának motorja, látogassanak ki minél többen e hét pénteken!

Hirdetés

Hirdetés

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?