Kultúra, Pomázi hírek

Pomázon nagy sikerrel nyitott a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat Pomázon nyitotta meg kapuit, a művelődési házban nagy érdeklődés mellett kezdődött el a kulturális rendezvény. Az országos megnyitó volt a kezdete az elmúlt hétvégén több mint 400 helyszínen, 1000 programmal tarkított rendezvénynek.

A megnyitó a Pomázi Kultúrkavalkád címet kapta, amelyben a településen élő különféle nemzetiségek mutatkoztak be. Felléptek a Pomázi Német Nemzetiségi Iskola tanulói, a Vujicsics együttes, Máté Erika roma folklór énekesnő és a Kevély táncegyüttes is.

A pomázi kultúra ünnepen beszédet mondott Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára, aki az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján tette le képviselői esküjét, Bordás István, a Magyar Népművelők Egyesületének elnöke, Novák Péter, az esemény fővédnöke és Nyári Darinka, az intézmény igazgatója.

A 15 éves múltra visszatekintő rendezvény a mögöttünk hagyott hétvégén országosan négyszáz helyszínen, több mint ezer kulturális programmal szórakoztatta a közönséget, méltán bizonyítva azt, hogy a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatnak nem csak múltja, de jelene és jövője is van.

Kultúrházak éjjel-nappal megnyitó Pomázon

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?