Sport, Vác

Helembai Fanny válogatott beállós marad a Váci NKSE játékosa, de junior Európa-bajnokkal is erősítenek

Hirdetés

A Váci NKSE női kézilabdacsapat egyik válogatott beállója, Helembai Fanny szerződést hosszabbított, a másik, Szabó Laura viszont idén nyáron távozik.

Fiatal magyar játékosokkal vennék fel a versenyt

A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a vezetőség a következő években is szeretné követni az elmúlt esztendők játékospolitikáját, tehát fiatal magyar játékosokkal venné fel a versenyt a hazai élvonallal.

A saját nevelésű válogatott beálló, Helembai Fanny nem cseréli le a váci mezt

A nyáron lejáró szerződésű játékosok közül a saját nevelésű válogatott beálló, Helembai Fanny 2023 nyaráig hosszabbított, a 2017-ben Békéscsabáról igazolt jobbszélső, Diószegi Nikolett pedig egy plusz egy éves megállapodást írt alá.

Többen mennek, többen jönnek

A következő idényben nem lesz a váciak játékosa Szabó Laura, Sanja Radosavljevic, Triffa Ágnes és Lakatos Rita, utóbbi Siófokon folytatja.

ÉRDEKELHET:  Döntetlent játszott a Budakalász a Balatonfüreddel - Így látták a mérkőzést az edzők

Az érkezők között lesz a Kisvárda kapusa, Pásztor Bettina, a Dunaújváros irányítóként és átlövőként is bevethető játékosa, Ferenczy Fruzsina, a junior Európa-bajnok balszélső Schatzl Natalie, aki szintén Dunaújvárosból igazolt a Pest megyei együtteshez, valamint a Győr beállója, Világos Diána.

Főkép: Helembai Fanny a szerződés aláírás pillanatában. Fotó: Váci Női Kézilabda Sportegyesület

Hirdetés

Hirdetés

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?