Dunakeszi hírek, Kék hírek

Rátámadtak korábbi ismerősükre, fülön harapták és értékeivel távoztak

Egy férfi hazafelé tartott és a buszhoz igyekezett 2020. november 21-én délután, amikor leszólította két régebbi ismerőse. Egyikőjük még az aluljáróban szóváltásba keveredett a sértettel, majd társával együtt rátámadtak és dulakodni kezdtek, melynek során az egyik elkövető egy kerítéshez szorította a férfit, és ahol érte ütni-verni kezdte. A sértett próbált védekezni, ám támadója a cselekmény közben fülön is harapta, a fájdalmával elfoglalt férfi zsebeit ki tudták üríteni, majd értékeivel távoztak a helyszínről.

A bántalmazott férfi egy közeli boltba ment segítségért, ahol az üzlet egyik alkalmazottja értesítette a mentőket és a rendőrséget.

A nyomozók a tudomásukra jutott információk alapján azonnal az elkövetők felkutatásába kezdtek, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, minek köszönhetően már az esti órákban -lakóhelyükön- elfogták a rablás feltételezett elkövetőit. Őket a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, melynek során ellentmondásosan vallottak az esettel kapcsolatban. A bűncselekmény elkövetését mindketten tagadták, egyikük panaszt is tett.

A zsaruk mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 31 éves Sz. Attilával és a 36 éves L. Károllyal szemben – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás: Pest Megyei rendőr-főkapitányság
Főképen: Dunakeszi vasútállomás az esti órákban

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?