Gödi hírek, Programok

I. Gödi Sportbál Aranyosi Péter stand up előadásával

I. Gödi Sportbál Aranyosi Péter stand up előadás

2020. február 22-én jótékonysági sportbált rendeznek Gödön a Balázsovits János Sportcsarnokban. Az első, hagyományteremtőnek szánt bál teljes bevételét a helyi sportegyesületek támogatására fordítja a helyi önkormányzat.

Lukácsi Bálintot, alpolgármesteri referenst és szervezőt kérdeztük az eseménnyel kapcsolatban.

Igény van arra, hogy helyben szórakozási lehetőséget biztosítson a város

Ki kezdeményezte a sportbál megrendezését az önkormányzaton belül, és miért tartják fontosnak, hogy eképpen is támogassák a helyi sportegyesületeket?

A sportbált Lőrincz László alpolgármester úr kezdeményezte. Göd mára egy fiatalos, élő város lett sok gyerekkel, így igény van arra, hogy helyben szórakozási lehetőséget biztosítson a város. A bál bevétele teljes egészében a helyi sportegyesületek és az oktatási intézmények diáksport körei között kerül majd szétosztásra.

Emellett az önkormányzat milyen módon támogatja a helyi sport szervezeteket, sportéletet?

Az önkormányzat éves szinten a város költségvetéséből támogatja a helyi sportéletet, emellett ingyenesen vagy kedvezményesen adja bérbe a létesítményeit a kiemelt egyesületeknek.

Mely helyi sportegyesületek részesülnek támogatásban a sportbál által?

A bál teljes bevételét arányosan osztjuk majd szét az egyesületek és a sportkörök között. Ennek alapja, hogy melyik szakosztály, sportkör hány vendéget invitál a bálra.

Milyen programmal várják a bálozókat?

Aranyosi Péter stand up programja, versenytánc bemutató, koktélterasz, DJ Miller retró diszkó, illetve a belépő tartalmazza a vacsora mellett a korlátlan italfogyasztást is.

A rendezvény fővédnöke Balogh Csaba polgármester (aki január végén a koronavírussal és a Samsung gyárral kapcsolatban tájékoztatta a lakosságot). A belépő ára 11.000 forint, ami tartalmazza a vacsorát és a korlátlan alkoholos- és alkoholmentes italfogyasztást.

Az I. Gödi Sportbálra a jegyek megvásárolhatóak az alábbi helyeken:

  • Göd Város Önkormányzat alpolgármesteri irodájában, Pesti út 81.
  • Gumi Centrum Autószervíz, Nemeskéri-Kiss Miklós út 33.
  • Duna-part Nyaralóházak, Jósika u. 14.
  • TESZ irodában, Duna u. 5.
Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?