Csobánka, Kék hírek

Nem engedte leszállni a buszvezető a csobánkai lányt, mert nagy címlettel fizetett, keresi az utasokat a rendőrség

Szentendrei rendőrkapitányság

A rendőrség honlapján jelent meg a hír, mely szerint március 26-án kora délután Csobánkán Diófa utcai megállóban felszállt egy buszra egy fiatalkorú lány, aki egy nagyobb címletű papírpénzzel fizetett a jegyéért, amiből a buszvezető nem adott visszajárót.

Bár a lány kérte a sofőrt, hogy álljon meg, hogy leszállhasson a buszról, azonban a férfi tovább hajtott és nem állt meg a következő megállónál sem. Ekkor egy másik utas, egy férfi a lány védelmére sietett. A férfi a barátnőjével Pomázon szállt fel a buszra és azzal a végállomásig közlekedtek.

A rendőrség keresi a férfit, illetve más utasokat is, hogy tanúskodjanak a történtekről, ugyanis a szentendrei rendőrök személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak, feltehetően a sofőrrel szemben, aki több megállóval tovább vitte a lányt, akarata ellenére.

Ha ön ezen a buszon utazott és tud valamit mondani a rendőröknek, akkor jelentkezzen munkaidőben személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?