Dunakeszi hírek, Programok

Besenyei Péter is ott lesz hétvégén a Dunakeszi Airshow-n

Dunakeszi Airshow

Június 10-én és 11-én két napra magyar sztárok, nemzetközileg is elismert pilóták, valamint a Honvédelmi Minisztérium haditechnikai bemutatója települ a Dunakeszi Repülőtérre a Dunakeszi Airshow keretében.Június 10-én, szombaton, a 10 órától megtekinthető haditechnikai kiállításon betekinthetünk a harcjárművek, harckocsik, radarállomások, helikopterek világába, sőt, érkezik egy Zlin kiképző repülőgép is. 11 órától megtekinthetjük a legismertebb és egyben legeredményesebb magyar műrepülő pilóta, Besenyei Péter bemutatóját is. Őt 12:30-tól a Gold Timer Gerle repülőgép bemutatója, majd 14 órától Veres Zoltán, magyar műrepülő Európa-bajnok, többszörös Guinness-rekorder bemutatója követi. 15 órától egy újabb Gold Timerrel, a Kánya repülőgéppel láthatunk egy bemutatót.

Este 20 órától egy hamisítatlan retró partyra kerül sor, fellép: Kiki, Csordás Tibi, Kefir, Vincze Lilla, Zoltán Erika, Náksi Attila – Soho Party DJ Set, DJ Dominique, DJ M, DJ Malyk.

Június 11-én, vasárnap is megtekinthető 10 órától a haditechnikai kiállítás, egészen 20 óráig, a rendezvény zárásáig, valamint 11 órától újra megcsodálhatjuk a Kánya repülőgép bemutatóját. 12:30-tól a Malév Aeroklub tart páros vitorlázóvontatást, majd 14 órától egy újabb Gold Timer, a Gerle bemutatója következik. A vasárnapi légi bemutatókat a Malév Aeroklub zárja parádéjával.

Természetesen mindkét nap lehetőség lesz a sétarepülésre, 15 és 20 óra között, valamint a programok közötti szünetekben. A közönségrepültetést a Malév Aeroklub biztosítja, és a saját gépeiken kívül a programban részt vesznek a Gold Timer gépek is.

A Dunakeszi Airshow programjai között a gyermekeket vidámpark fogadja, a finomságokra éhezőket pedig egy különböző édes és sós finomságokkal ellátott gasztrórészleg. A belépés és a bemutatókon való részvétel ingyenes, a sétarepülések díjait pedig a Malév Aeroklub határozza meg.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?