A honlapon található és megjelenített, a Dunakanyari Napok tulajdonát képező tartalom (szöveg, grafika, fotó, logo, audio- és videóanyag) felhasználásához, illetve feldolgozásához minden esetben a Dunakanyari Napok szerkesztőségének írásos engedélye szükséges.

Az írásos engedély után a www.dunakanyarinapok.hu-ról származó információkat más internetes oldal a forrásra való hivatkozással és a következő feltételekkel veheti át:

  • az átvevő nem módosítja az eredeti információt
  • a www.dunakanyarinapok.hu weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti

A honlapon található, a Dunakanyari Napok tulajdonát képező tartalmak engedély nélküli átvétele minden esetben jogi következményeket von maga után.

A Dunakanyari Napok szerkesztősége nem vállal felelősséget a weboldalon megjelent események és rendezvények megtartásáért és minőségéért. Minden esemény, illetve rendezvény felelőse az adott esemény szervezője.

A Dunakanyari Napok szerkesztői nem vállalnak felelősséget a cikkekhez hozzáfűzött véleményekért és hozzászólásokért, valamint a hozzászólásoknál esetlegesen belinkelt hang- és videófájlok eredetéért és minőségéért. A Dunakanyari Napok csupán a hozzászólási felületről gondoskodik a honlap látogatói számára, a látogatók hozzászólásai nem a weboldal és a szerkesztőség véleményét tükrözik.

A www.dunakanyarinapok.hu weboldalon megjelent hirdetések tartalmáért és grafikai kivitelezéséért az adott hirdetéshez köthető természetes vagy jogi személyiséggel bíró hirdető felel. Kivételt képeznek azon hirdetések, amelyeket a Dunakanyari Napok szerkesztősége kivitelez, de ebben az esetben is csak a hirdetési képanyag minőségéért felel.