Fóti hírek, Kék hírek

Zebrán ütött el egy gyalogost Fóton, majd megállás nélkül Dunakeszi felé hajtott

Állampolgári segítséget kérnek a dunakeszi rendőrök annak a sofőrnek az azonosításához, aki zebrán ütött el egy gyalogost, majd megállás nélkül tovább hajtott.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13120/1371/2021. bűnügyi számon büntetőeljárást folyat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Az egyelőre ismeretlen személyazonosságú sofőr 2021. november 26-án 19 óra 55 perckor Fót, Németh Kálmán úton közlekedett Dunakeszi felé, amikor a Németh Kálmán út 82. szám előtt lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyen elgázolt egy, a zebrán áthaladó férfit. A baleset következtében a 46 éves gyalogos könnyű sérülést szenvedett, a járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott az M2 autóút irányába.

A balesetet okozó sofőrről nem áll rendelkezésre adat, a jármű a szemtanúk szerint egy sötét, sedan típusú, Audi személygépkocsi volt, amelynek eleje a gázolás következtében sérülhetett. A beszerzett kamerafelvételek minősége alapján a jármű és a sofőr azonosítása nem lehetséges, ezért van szükség állampolgári segítségre.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel, a sofőrrel, vagy az általa vezetett gépkocsival kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentés a Telefontanú 06-80/555-11-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?