Közélet, Szentendre

Szentendrén látta vendégül a köztársasági elnök felesége a nagykövetek házastársait

Herczegh Anita és nagykövetek házastársai Szentendrei Skanzen

Hirdetés

A Magyarországra akkreditált nagykövetek házastársait látta vendégül a Szentendrei Skanzenben szerdán Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

“Mindig nagy sikere van ezeknek a kirándulásoknak” – fogalmazott a szabadtéri múzeum látványosságainak megtekintése után Herczegh Anita.

Hozzátette, ez már a kilencedik általa szervezett kirándulás volt azzal a céllal, hogy megmutassa a misszióvezetők házastársainak Magyarország egyik “szép arcát”.

Áder János köztársasági elnök felesége elmondta, hogy két-három hónapja szervezték a kirándulást a járványhelyzet alakulásának figyelembe vételével. Hozzátette, hogy ez alkalommal szándékosan szabadtéri helyszínt választottak, mert az most biztonságosabb.

Hangsúlyozta: sok a visszajelzés arról, hogy a kirándulások résztvevői pár hónappal később visszamennek családdal, barátokkal, vendégekkel azokra a helyszínekre, amelyeket a kirándulásokon bemutattak számukra. “Még éveken át tudnék olyan helyszíneket találni, ahová érdemes elmenni” – tette hozzá Herczegh Anita.

ÉRDEKELHET:  16 templom újulhat meg a Dunakanyar térségében kormányzati támogatásból

Bee Ling Lim, Malajzia nagykövetének felesége elmondta, hogy nagyon hálás a kirándulásért, amelyen Magyarország egy újabb részét is megismerhette.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Hirdetés

Hirdetés

Előző tartalom

Önnek mi a véleménye?