Kék hírek, Tahitótfalu

Egy órán belül megtalálták az idős asszonyt a tahitótfalui rendőrök

Hirdetés

A tahitótfalui rendőrök egy órán belül megtalálták azt az idős asszonyt, aki lánya házából tűnt el. A kaland végén szerencsére mindenki örülhetett.

Egy szigetmonostori nő kérte a rendőrök segítségét 2021. május 19-én kora este. Munkából hazatérve azzal szembesült, az édesanyjának kikészített ebéd érintetlenül hever az asztalon és hiányzik egy lakáskulcs. Demenciában szenvedő, 80 éves anyukája elkóborolhatott valahová, bár a környéket nem nagyon ismeri, átmenetileg lakik nála.

A rendőrök személyleírást kaptak és riadóláncot indítottak. Miközben a környéken kutattak, mentőknek és a helyben igénybe vehető közlekedési társaságnak telefonálgattak. Utóbbitól kaptak értékelhető információt, a személyleírás ráillett egy idős utasra, aki Szigetmonostorról Tahitótfaluba buszozott. A járőrök megindultak és elkezdték végig járni a település buszmegállóit, amikor 19 óra 30 perc körül egy élelmiszerüzlet közelében lévő megállóban észrevették az asszonyt. Bőrig ázva, tanácstalanul ácsorgott, amikor a rendőrök megszólították. Beültették a fűtött szolgálati kocsiba és értesítették a lányát. Beszélgetés közben az idős elárulta, hogy buszra szállt, de nem tudja, hová keveredett. Senki nem bántotta, nem sérült meg, nem érzi rosszul magát.

ÉRDEKELHET:  Mobilt lopott egy solymári áruházból, a 10-es úton kapták el

Negyed órával később anya és lánya megkönnyebbülve és együtt indulhatott haza.

Hirdetés

Hirdetés

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?