Sport, Vác

Befagyasztották a csurgói kézilabdások fizetését, miután kikaptak a Váctól

Hirdetés

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgói KK vezetősége befagyasztotta a fizetéseket, miután a csapat pénteken 24-22-re kikapott a sereghajtó Váci KSE otthonában.

“A teljesítményünkre nehéz olyan jelzőt találni, amely elbírja a nyomdafestéket.”

“A pályára lépett játékosok, illetve azok nagy része szégyenletes játékot mutatott, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül” – áll a somogyi klub honlapján megjelent közleményben.

A vezetőség már közvetlenül a mérkőzés után, az öltözőben közölte, hogy határozatlan időre felfüggeszti mind a bérek, mind a korábban megszerzett prémiumok kifizetését, amely már a játékosok és a szakmai stáb tagjainak februári fizetésére is vonatkozik.

“Az esetleges személyi változások jelen helyzetben úgy tűnik, hogy elengedhetetlenek, tekintettel azonban a soron következő fontos mérkőzésekre, az ezzel kapcsolatos döntések időt igényelnek” – írják.

ÉRDEKELHET:  Az együttes utánpótlásában 23 éve dolgozó Ottó Katalin lett a Vác edzője

A közleményben megjegyzik, hogy a játékosok egy részének motiváltsága és hozzáállása jelentős mértékben romlott, ennek ellenére továbbra is a nemzetközi kupaszereplés elérése a cél Csurgón.

A Vác első alkalommal nyert a mostani idényben, a Csurgó pedig kilenc győzelemmel, egy döntetlennel és nyolc vereséggel a tabella hetedik helyén áll.

Fotó: Csurgói Kézilabda Klub

Hirdetés

Hirdetés

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?