Sport, Váci hírek, Videó

Nem sikerült a bravúr a Vácnak a feljutásért küzdő Budafok otthonában

Budafoki MTE - Vác FC 2-0 Gohér Gergő

A váci futballisták bár kitartóan küzdöttek, de a második félidőben gólokra váltotta fegyelmezett játékát a Budafoki MTE, akik végül megérdemelten nyerték a találkozót, hiszen végig uralták a mérkőzést.

A védekezésre összpontosító Vác FC-t a 63. percben sikerült először meglepniük a hazaiaknak. Ekkor Kulcsár Kornél lőhetett szabadrúgást, végül a kapu elé beívelt labdát Gohér Gergő (főképen) fejelte be a hálóba.

Gohér egy hosszú sérülés után tért vissza a csapatba és több mint nyolc hónap után szerzett ismét gólt bajnoki mérkőzésen.

A 77. percben el is dőlt a mérkőzés miután a csereként beállt budafoki Vankó Imre gyorsan elvégzett szabadrugása után Szabó Máté talált a kapuba.

Budafoki MTE – Vác FC 2-0 (0-0) összefoglaló

A váciak bár kitartóan küzdöttek végig, az ellenfél kapujára egyáltalán nem jelentettek veszélyt. Az NB 2-es bajnokságban pedig egyre közelebb kerülnek a kieséshez. 13 mérkőzésen eddig 5 pontot szereztek, ezzel az utolsó előtti helyen állnak, miután a Balmaz Kamilla gyógyfürdő csapatát kizárták a bajnokságból. Előttük a Szombathelyi Haladás található a 18. helyen, nekik viszont 12 pontjuk van.

A Budafoki MTE egyelőre a feljutásért küzd, jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán.

Fotó: Budafoki MTE

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?