Sport, Szentendre

Ismét dobogón a szentendrei Welldance táncosai a horvátországi világbajnokságon

Welldance - Szentendre

Idén hatodik alkalomal vettek részt a A Welldance táncosai Horvátországban megrendezett ESDU World Dance Masters világverseny döntőjében, ahol egy I., egy II. és egy VI. hellyel bizonyítottak a 7000 résztvevőt számláló versenyen. A Welldance idén egy duóval, egy akrobatikus rock’n’roll csapattal, és egy hip-hop show formációval vágott neki a versenynek, mely idén újabb remek eredményeket hozott az egyesületnek.

I. hely: Single Ladies (akrobatikus rock’n’roll) – Open Felnőtt Csoport
II. hely: Royal Girls – MTV Commercial Junior Duó
VI. hely: Welldance CREWSION – MTV Commercial Felnőtt Formáció

Már 14 éves múltra tekint vissza a Welldance

A Welldance keretei között többféle táncstílus, műfaj, és ennek megfelelően különböző tanfolyamtípusok közül lehet választani az érdeklődési körnek és a korosztálynak megfelelően.Az egyesület óvodás csoportjaiba már egészen korán, 5 éves kortól bekapcsolódhatnak a táncolni vágyó fiatal reménységek, akiket játékos edzésprogrammal vezetnek be a tánc világába. Az iskolás korosztály tagjai többféle műfajban és tanfolyamon is kipróbálhatják magukat az akrobatikus rock ‘n’ roll-tól a pom-ponos táncon át egészen a hip-hop műfajáig a szélesebb körű képzés érdekében, és a fellépések mellett versenyzési lehetőséget is biztosítanak táncosaik számára.

HASONLÓ  Szentendrén valósult meg az országban az egyik legmagasabb arányban az Otthon melege program

Az egyesület célul tűzte ki, hogy ne “csak” táncot oktasson, hanem egy életformára neveljen, melynek szerves részét képezi az egészséges, jó hangulatú, és lelkileg is feltöltő rendszeres testmozgás a tánc világán keresztül. A 14 évvel ezelőtt megálmodott Welldance tánciskola ma vezető szerepet tölt be a hazai divat-, és moderntánc életben, és a Welldance név ismerősen cseng a legrangosabb szakmai körökben is.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?