Sport, Szentendre

Ismét dobogón a szentendrei Welldance táncosai a horvátországi világbajnokságon

Welldance - Szentendre

Idén hatodik alkalomal vettek részt a A Welldance táncosai Horvátországban megrendezett ESDU World Dance Masters világverseny döntőjében, ahol egy I., egy II. és egy VI. hellyel bizonyítottak a 7000 résztvevőt számláló versenyen. A Welldance idén egy duóval, egy akrobatikus rock’n’roll csapattal, és egy hip-hop show formációval vágott neki a versenynek, mely idén újabb remek eredményeket hozott az egyesületnek.

I. hely: Single Ladies (akrobatikus rock’n’roll) – Open Felnőtt Csoport
II. hely: Royal Girls – MTV Commercial Junior Duó
VI. hely: Welldance CREWSION – MTV Commercial Felnőtt Formáció

Már 14 éves múltra tekint vissza a Welldance

A Welldance keretei között többféle táncstílus, műfaj, és ennek megfelelően különböző tanfolyamtípusok közül lehet választani az érdeklődési körnek és a korosztálynak megfelelően.Az egyesület óvodás csoportjaiba már egészen korán, 5 éves kortól bekapcsolódhatnak a táncolni vágyó fiatal reménységek, akiket játékos edzésprogrammal vezetnek be a tánc világába. Az iskolás korosztály tagjai többféle műfajban és tanfolyamon is kipróbálhatják magukat az akrobatikus rock ‘n’ roll-tól a pom-ponos táncon át egészen a hip-hop műfajáig a szélesebb körű képzés érdekében, és a fellépések mellett versenyzési lehetőséget is biztosítanak táncosaik számára.

HASONLÓ  Megújult a szentendrei Toldy-pince környezete

Az egyesület célul tűzte ki, hogy ne “csak” táncot oktasson, hanem egy életformára neveljen, melynek szerves részét képezi az egészséges, jó hangulatú, és lelkileg is feltöltő rendszeres testmozgás a tánc világán keresztül. A 14 évvel ezelőtt megálmodott Welldance tánciskola ma vezető szerepet tölt be a hazai divat-, és moderntánc életben, és a Welldance név ismerősen cseng a legrangosabb szakmai körökben is.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?