Budakalász, Kék hírek

Félmillió forintos nyomravezetői díj a budakalászi temető sírjainak rongálása ügyében

brutális rongálás a budakalászi szerb temetőben

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2017. június 22-én az esti órákban egy Budakalászon lévő temetőben több sírt megrongáltak. Fejfákat és több virágtartót is összetörtek. A jelenlegi adatok szerint az ismeretlenek több mint 10 síremlékben tettek kárt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya eljárást folytat rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen – olvasható a police.hu-n.  A  Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000.- forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályán vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?