Kék hírek, Váci hírek, Videó

Ököllel betörte a jármű ablakát, majd később fegyverrel fenyegette a sértettet

TEK akció Vácott

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. Tamás 37 éves váci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. április 11-én 10 óra körüli időben Vác egyik útkereszteződésében – egy korábbi közlekedési konfliktus miatt – ment oda a sértett kocsijához, majd a 30 éves sofőrt szidalmazni kezdte és ököllel betörte a jármű egyik ablaküvegét.

TEK-es kommandósok kapták el váci otthonában a gyanúsítottat

F. Tamás ezt követően visszaült az autójába és elhajtott a helyszínről. A sértett követte a férfit, míg Verőcén megállt mögötte és kérte, hogy térítse meg a korábban okozott kárt. F. Tamás meg is ígérte, hogy kifizeti az általa megrongált ablaküveg árát és kérte, hogy menjenek a lakásához. Visszahajtottak Vácra, ahol a 37 éves gyanúsított bement a lakásba és pénz helyett egy fegyverrel vagy annak utánzatával tért vissza, mellyel a csörögi sértettet megfenyegette, hogy megöli, ha nem megy el a helyszínről.

A váci nyomozók a 37 éves férfi elfogására a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték fel, akik a gyanúsítottat – váci lakásában – 2016. április 11-én 19 óra körüli időben elfogták és a Váci Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A férfi lakásában tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták azt a gáz-riasztó fegyvert is, mellyel F. Tamás a sértettet megfenyegette.

Az ügyben a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?