Film, Komárom

Hamarosan a mozikban a Komáromban is forgatott Terminator 6

A Magyarországon is forgatott Terminator film hatodik részének első előzetese még a nyáron jelent meg. Az ősszel viszont már az egész filmet végignézhetjük . A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a mozikban.

Az új Terminator filmmel kapcsolatban számunkra két lényeges dolog is van. Az egyik, hogy részben nálunk forgatták 2018-ban Komáromban és Budapesten. A komáromi forgatásról fel is került egy paparazzi videó, ami egy helikopteres részt rögzített.

A nyáron megjelent első előzetesben a volt Nokia-gyár üzemcsarnokát is láthatjuk, ahol éppen Grace, egy katona-bérgyilkos emberi-gép hibrid és a jövőből visszaküldött fejlett terminátor küzdenek.

Terminator: Sötét végzet előzetes

A másik érdekesség, hogy a Tim Miller által rendezett és James Cameron által is producerelt új Terminator film a Terminator 2. – Az ítélet napja közvetlen folytatása, amelyben ismét feltűnik Linda Hamilton (Sarah Connor), Edward Furlong (John Connor) és Arnold Schwarzenegger is. Linda Hamiltonnak egyébként ez lesz az első képernyős szerepe a Terminator 2. része óta. James Cameron által a Terminator visszatér a a megálmodójához, ugyanis a harmadik, negyedik, és ötödik részt más alkotók készítették, és a sikerük is megkérdőjelezhető.

Főkép: Összecsapás a komáromi volt Nokia-gyárban

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?