Göd, Kék hírek

Egy gödi udvarról loptak el két kerékpárt

Hirdetés

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13120/1046/2019. bűnügyi számon büntetőeljárást folyat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen elkövető 2019. augusztus 11-e és augusztus 18-a között Göd, Szabadságharcosok útján egy ingatlan udvaráról eltulajdonított egy fekete színű Csepel típusú kerékpárt, valamint egy piros színű Dougla teleszkópos mountain bike kerékpárt. A Csepel típusú kerékpár kormányszerkezetén egy kerékpáros táska is volt benne szereléshez szükséges szerszámokkal.

A kerékpárokról fénykép áll rendelkezésre:

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható kerékpárokat, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon (Dunakeszi, Tábor út 2.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-2883-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?