Közélet, Szentendre

Szentendreiek sikere, hogy a Whisky Shop lett idén az Év Boltja

Whiskey shop

Az Év Boltja 2017 pályázaton a szakboltok kategória, egyéb boltok alkategóriájában első díjat nyert a Whisky Shop.

A városi portálon közölt cikkben megszólalt a bolt tulajdonosa Szatmári Katalin, aki elmodta, korábban többek között az egyik legnagyobb italcégnél, a Zwack Unicum Nyrt.-nél is dolgozott marketingesként, így a piac- és termékmenedzselésben nagy rutinra tett szert. A Whisky Shop ugyan Budapesten van, de tulajdonosa szentendrei, a vállalkozás is innen indult, és a sikerhez hozzájárult, hogy szentendreiek alakították ki az üzlethelyiség barátságos, exkluzív tereit. Mint a portálnak fogalmazott:

“A whisky iránti szenvedélyünk férjemmel nem most kezdődött. Mindig vonzott a skót kultúra, történelem, s még 1991-ben, egyetemista koromban, hátizsákos turistaként végigjártam Skócia legszebb vidékeit. Egy teljes évet töltöttem ott, s az első pohár világhírű Lagavulin 16 éves skót whiskyt is itt ízleltem meg. Miután férjem is whiskyrajongó, nem volt kérdés, hogy belevágunk egy új üzletbe, s megalakult a WhiskyNet Kft. A kezdeti években a Kovács László utcai székhelyünkön indítottuk el vállalkozásunkat, aztán 2007 karácsonyán már azt vettük észre, hogy a bébiszitter is whiskyt csomagol. Irodánk a Jókai, majd a Dumtsa Jenő utcában volt, de tavalyra ezt is kinőttük, s a terjeszkedés mellett döntöttünk.

HASONLÓ  Aktszobrot loptak el egy szentendrei ingatlan udvaráról

Whisky shop - szentendrei siker

Szakboltunk Budapesten, a Veres Pálné utcában nyílt meg, így már nemcsak az interneten keresztül lehetett megvásárolni márkás italainkat, de kézzelfogható közelségbe hoztuk a termékeket. Üzletünk dolgozóinak fele szentendrei, a budapesti bolt vezetője is a városból jár be a Veres Pálné utcai shopba, így sikerünk valóban szentendrei siker is. Tavaly kinőttük mind az üzletet, mind a raktárhelyiségünket, így az üzletet ugyanott, száz méterrel odébb, a 7-es szám alatt nyitottuk újra boltunkat, borszekcióval, bárfunkcióval bővülve, illetve kialakítottunk egy galériát is, ahol a rendszeres italkóstolóinkat, előadásainkat rendezzük.”

Előző tartalomKövetkező tartalom

Önnek mi a véleménye?